Belgrade Sparrow

Prevođenje

Složićete se: dobar prevod je uslov da vas čitav svet razume na pravi način. Belgrade Sparrow vam nudi sve vrste pismenog i usmenog (uživo i online) prevođenja, i to na 4 jezika u svim mogućim kombinacijama: nemački, engleski, italijanski i srpski.  

Profesionalni prevodi su naša strast, ali ne verujemo u bukvalno prevođenje. Svaki naš profesionalni prevod uklopljen je u pravi kontekst i skrojen prema vašim potrebama i zahtevima, tačno, precizno i pouzdano. Kod nas je sve u duhu željenog jezika, jer se prilagođavamo vama, vašem biznisu i vašoj ciljnoj grupi. 

Vaše reči su važne, ali je podjednako važno da vas svi globalno razumeju. Dobar prevod znači dobre rezultate, i to je naša zvezda vodilja kada su usluge prevođenja u pitanju. 

Ali, i vaše vreme je važno. Zato, apsolutno uvek, bez izuzetka, poštujemo dogovorene rokove. 

Nismo samo školovani prevodioci, već izvorni govornici. Nećemo odmah da vam otkrijemo sve tajne uspeha naših prevodilačkih usluga, ali otkrićemo vam jednu važnu: svi naši prevodi prolaze kroz filter pod nazivom 4 eyes principle. Štoznači da sve što jedan od nas prevede, drugi pregleda. I da, ovo stvarno radimo svaki put.

Naš fenomenalan, neodoljiv i pouzdan tim čine profesionalci, svako sa svojom ekspertizom iz različitih oblasti:

1. Turizam

Belgrade Sparrow nije samo o prevođenju, već i o turizmu. Zato su naše usluge prevođenja iz oblasti turizma vrhunske. I ne, to nisu nagađanja, to su činjenice. Razumemo turizam, u srž. Znamo sve termine, izazove, probleme, prednosti, mane. Jasno nam je da u turizmu dobar prevod nije samo pitanje forme, već je pitanje suštine.

SAZNAJTE VIŠE

2. Blog & Marketing

Ako su vam potrebne usluge prevođenja u oblasti marketinga, stojimo vam na raspolaganju sa svim svojim iskustvom, znanjem i resursima. Poznajemo tu oblast kao sopstveni dlan, a znamo da je važno da je marketing dobar, jasan i efektan na bilo kom jeziku.

SAZNAJTE VIŠE

3. Ekonomija 

Znate i sami: kada su u pitanju ekonomske i korporativne teme, nema mesta za greške. U našem timu nalazi se ekspert sa magistarskom diplomom Ekonomskog fakulteta, koji poznaje materiju, razume suštinu ekonomskih tema i koji će učiniti da vaš prevod bude ne samo tačan, već i validan i precizan.

SAZNAJTE VIŠE

4. Tehnika

Prevođenje tehničke dokumentacije je širok pojam i obuhvata sve od uputstva za korišćenje i montažu uređaja do elektonike.

Znate i sami: uputstvo za korišćenje nekog proizvoda, podjednako je važno kao i sam proizvod. Naši prevodi iz oblasti tehnike nisu samo tačni, već i funkcionalni i bezbedni. 

SAZNAJTE VIŠE

5. Medicina

Precizan, pregledan, tačan i jasan prevod u medicinskoj industriji leči, pomaže, spašava zdravlje, a neretko i živote. I to je upravo ono što vam u ovoj oblasti nudimo, kada su usluge prevođenja u pitanju.

SAZNAJTE VIŠE

6. Usluge usmenog prevođenja 

U skladu sa kretanjima i zahtevima tržišta, usmeno prevođenje radimo uživo, ali i online. Formati se menjaju, ali suština ostaje ista: za najbolje rezultate vaših sastanaka, konferencija, događaja i biznisa uopšte, jedan od ključnih faktora jeste tačan, precizan i pouzdan prevod.

SAZNAJTE VIŠE

Čak i vrapci na grani znaju da oko kvaliteta i pouzdanosti prevoda ne treba praviti kompromise. Sa nama nećete praviti kompromise, sa nama ćete praviti uspeh.